Ταβέρνα " Ο Λεβέντης "

... καλώς ήλθατε

Οι άνθρωποι ...

Φτερά δεν έχω να πετώ μα πάντα στα ψηλά 'μαι, γιατί δεν έχτισα ποτέ τα όνειρά μου χάμε. - Κρητική μαντινάδα

Ευτυχία Χατζημανωλάκη

Γεννημένη σε ένα μικρό χωριό της επαρχίας Σελίνου του Νομού Χανίων, είναι η πολύτιμη μαγείρισσα της ταβέρνας. Τις ώρες που ξεκλέβει από την κουζίνα, συνηθίζει να μιλάει με τις παρέες του μαγαζιού! Το χιούμορ της και η αυθεντική της προσωπικότητα την έχουν κάνει την αγαπημένη "θεία Ευτυχία" μικρών και μεγάλων. Και δεν είναι λίγες οι φορές που ένα τηλεφώνημα από Χανιά, Αθήνα, ή και Καναδά θα την βγάλει από την κουζίνα για...να ξεματιάσει τον φίλο της στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής! Η φήμη της δε έχει ξεπεράσει τα όρια της Κρήτης, αφού η μαγειρική της τής έχει χαρίσει πολλά βραβεία, πολύ καλές κριτικές γευσιγνωστών αλλά και μια επεισοδιακή εμφάνιση στην εκπομπή "Μπουκιά και Συγχώριο" με τον Ηλία Μαμαλάκη!

Νικόλαος Χατζημανωλάκης

Αυθεντική κρητική μορφή, άνθρωπος εργατικός που στήριξε από την πρώτη στιγμή τα παιδιά του σ' αυτή τους την προσπάθεια. Για πολλά χρόνια "μάστορας" της ψησταριάς του "Λεβέντη" αλλά και παραγωγός κάποιων από τις πρώτες ύλες της ταβέρνας (ελαιόλαδο, αυγά, και άλλα). Άνθρωπος με φιλότιμο και εργατικότητα, κέρδισε το σεβασμό των γύρω του ιδιαίτερα όταν ακόμα και μετά από πολλές δυσκολίες συνέχισε να στηρίζει την οικογενιακή επιχείρηση.

Γιώργος & Παναγιώτης Χατζημανωλάκης

Τα δύο αδέρφια που με πολλή δουλειά οραματίστηκαν, έφτιαξαν και ανέπτυξαν μια από τις πιο αγαπητές παραδοσιακές ταβέρνες των Χανίων. Γεννημένοι στον Άνω Σταλό Χανίων, γεμάτοι εμπειρίες από την κρητική παράδοση, κράτησαν πάνω από κάθε επιτυχία ή κέρδος την αξία της οικογένειας και της απλότητας. Μετά από πολύ καιρό, ακόμα αναζητούν τρόπους να κάνουν την ταβέρνα "Λεβέντης" ακόμα καλύτερη και προσιτή. Θα τους αναγνωρίσετε αμέσως στην ταβέρνα: ο Γιώργος με ζωηρές κινήσεις θα παρουσιάζει το μενού ξεχωριστά σε κάθε παρέα, ενώ ο Παναγιώτης θα κερνάει με ρακί τις παρέες του μαγαζιού μπερδεύοντάς τους με έξυπνες σπαζοκεφαλιές και γρίφους!

Βρείτε μας ...

Ταβέρνα "Λεβέντης"

Άνω Σταλός, Χανιά, Κρήτη

Τηλέφωνο: 28210-68155

email: leventis.taverna@gmail.com

Βρείτε μας στο Facebook